Captain Creative

Meet Captain Creative and his Superpowers!

Wij maken professionele websites op maat, waarbij ook de inhoud extra aandacht krijgt. Zo kijken we kritisch naar bestaande teksten en herschrijven ze als dit nodig is.

SEO teksten 

De teksten die we schrijven lezen lekker weg en zijn beter vindbaar in Google. Zo ben je ervan verzekert dat je website begrijpelijke taal bevat en goed gevonden wordt.

Hoger in Google 

Met onze SEO-skills zorgen we ervoor dat je website nog beter vindbaar is in Google en alle andere zoekmachines. Dit doen we o.a. door je teksten aan te passen waar nodig en het toepassen van linkbuilding. Ook het uitvoeren van een zoekwoorden analyse behoort tot de mogelijkheden.

Mobiel bereikbaar 

De websites die wij bouwen zijn op alle platforms goed bereikbaar. Met een website gemaakt door Captain Creative weet je zeker dat je website te lezen is op elke gadget, van smartphone tot tablet!

Nieuwsbrieven 

Al langer van plan om aan de slag te gaan met een nieuwsbrief vanuit je website, maar weet je niet hoe? We helpen je graag op weg met het opzetten van een basis voor je ledenlijst en de inhoud voor je nieuwsbrieven. Daarnaast kunnen we voorzien in een professionele lay-out voor je nieuwsbrief.

Eerlijk advies 

Wij adviseren graag wat het beste is voor je website en de bezoekersaantallen. Zelfs als je website al jaren goed draait en ons werk erop zit kan je kosteloos contact met ons blijven opnemen en voorzien we je van een eerlijk advies.