Een zorgverzekering hoeft je niks te kosten!

Wist je al dat je geen geld kwijt hoeft te zijn aan je zorgverzekering? Wanneer je kiest voor de goedkoopste zorgverzekering en zorgtoeslag betaal je niks aan je zorgverzekering, een gratis zorgverzekering is dus mogelijk.

Het zit zo: In 2014 heb je al een zorgverzekering vanaf € 62,25 per maand. Dit is de laagste premie van Nederland, je kiest dan wel voor een verhoogd eigen risico van € 860,-. Dit is € 500,- meer dan het standaard eigen risico van € 360,-. Met het verhogen van je eigen risico loop je het risico dat je meer geld kwijt bent aan de eerste zorgkosten die je maakt in 2014. Het verhogen van het eigen risico is erg populair onder studenten. Dit komt doordat je als jongere zijnde bijna niet bij de dokter komt en dus ook geen zorgkosten maakt.

Met een zorgtoeslag van € 72,- in 2014 betaal je dus voor de goedkoopste zorgverzekering van Nederland helemaal niks. Sterker nog je verdient er € 9,75 per maand op, het overwegen waard.

Kies je toch liever voor een standaard eigen risico van € 360,- dan is de goedkoopste zorgverzekering waar je voor kunt gaan die van Bewuzt. Bij Bewuzt ben je per maand € 83,50 kwijt aan je zorgverzekering. Met een zorgtoeslag van € 72,- per maand betaal je uiteindelijk slechts € 11,50 voor je zorgverzekering in 2014, aanrader!

bron: http://www.18ennu.nl/een-zorgverzekering-hoeft-je-niks-te-kosten/